За подложки

Когато навиваме плетено влакно за спининг на макарата е препоръчително да се използва влакно за подложка. Понякога макарата може да не събере цялото ви плетено влакно и се налага да сложим подложка, за да съберем плетеното влакно на макарата. При поставянето на влакно за подложка има и други предимства, предпазва от приплъзване на плетеното влакно и то стои по-стегнато на макарата. Когато търсите влакно за подложка, не е необходимо то да бъде скъпо. Тук се търси възможно най-евтино влакно за подложка.  В нашият сайт ще намерите евтини влакна за подложка, които ще ви свършат перфектна работа.


Закупувайки си влакно за подложка за спининг от Onlyspinning.bg вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Може да се присъедините в нашето фейсбук и инстаграм общесто и да следите за най-новите влакна за спининг, изкуствени примамки за спининг и такъми за спининг, които предлагаме. Също така може да видите и нашите успешни излети в нашият блог за риболов.

Тук сме се постарали да подберем подходящи и възможно най-евтини влакна за подложка, които се предлагат на пазара. Риболовът с изкуствени примамки е един от най-интересните, тук може да намерите правилното за вас влакно за подложка. 

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!