Поводи

Тук сме се постарали да подберем здрави и надеждни готови поводи за спининг, които няма да ви предадат в нито една ситуация. Избрали сме здрави поводи за спининг, които сме ползвали или имаме положителна обратна връзка за тях. Предлагаме стоманени поводи, метални поводи, флуорокарбонови поводи, титаниеви поводи, поводи за щука, поводи за бяла риба, поводи за костур и други. Ако не ви се занимава да връзвате и да си правите сами поводи за спининг, то това е правилното място за вас. Всички поводи са със здрав вирбел и качествена карабинка. 


Постарали сме се да опишем всеки един повод максимално изчерпателно, за да прецените точно кой повод е правилният за вас. Все пак ако изпитвате затруднения в избора си на повод за спининг, то може да се свържете с нас във всеки един момент. Имаме разнообразие от поводи за спининг, разполагаме с по-дебели поводи за щука, както и с по-фини поводи, които са подходящи за мними риби. Нашият екип силно препоръчва поводи Savage Gear. Марката има разнообразие от поводи за спининг, които стават за различни ситуации и риби. Предлагат както фини, така и дебели поводи, които са подходящи за трофейни риби. Едни от най-добрите поводи на Savage Gear са титаниевите. Те са по-скъпи от стандартните поводи, но за сметка на това могат да бъдат ползвани много дълго време без да се наранят. Също така има метални поводи Savage Gear, както и стоманени поводи Savage Gear. Предлага се разнообразие от размери. При по-капризни риби ви препоръчваме да погледнете поводи Savage Gear Raw49, те са много по-фини, но в същото време и много здрави поводи за спининг. Все пак ако имате нужда от консултация при избора си на повод за спининг, свържете се с нас.


Закупувайки си поводи за спининг от Onlyspinning.bg вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Може да се присъедините в нашето фейсбук и инстаграм общесто и да следите за най-новите поводи, влакна за спининг, примамки за спининг и такъми за спининг, които предлагаме. Също така може да видите и нашите успешни излети в нашият блог за риболов.

Тук сме се постарали да подберем най-качествените и здрави поводи за спининг, които се предлагат на пазара. Риболовът с изкуствени примамки е един от най-интересните, тук може да намерите правилният за вас повод, който няма да ви предаде в нито една ситуация. Част от марките поводи за спининг са - Savage Gear, Spro, Norstream и други.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!