Плетени влакна

За разлика от други видове риболов, в спининг риболова основно се използват плетени влакна за спининг. Силно препоръчваме и вие да ползвате плетено влакно за спининг, вместо стандартна корда. Най-често се ползват 4-нишкови и 8-нишкови влакна за спининг. Те могат да бъдат бели, зелени, розови и тн. Според нас цвета на плетеното влакно не е водещ фактор. Има различни класове плетени влакна за спининг. Най-скъпите влакна основно са на японски брандове, които са с много високо качество. 


Плетените влакна за спининг имат различни размери - от #0.2 до #2.5-3.00. Размерът плетено влакно се избира според това за какъв вид риба ще ходите и каква спининг въдица имате. Например ако имате лайт въдица с която ще ловите костур и кефал, Ви препоръчваме да си закупите влакно с дебелите #0.5 - #0.8. Тънките влакна са особено подходящи за по-дребни риби като костур и кефал. С тънко влакно лесно ще усещате леките примамки за спининг. По-дебелите влакна може да ги използвате при риболов на щука. Там се използват по-тежки примамки и се ловят по-големи риби, така че препоръчваме влакно с размер над #0.8 при риболов на щука. 


Закупувайки си плетено влакно за спининг от Onlyspinning.bg вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Може да се присъедините в нашето фейсбук и инстаграм общесто и да следите за най-новите плетени влакна за спининг и такъми за спининг, които предлагаме. Също така може да видите и нашите успешни излети в нашият блог за риболов.

Тук сме се постарали да подберем най-качествените и доказани плетени влакна за спининг, които се предлагат на пазара. Риболовът с изкуствени примамки е един от най-интересните, тук може да намерите правилното за вас плетено влакно. Част от марките плетени влакна за спининг са - Unitika, Shimano, Tailwalk, Daiwa, Favorite, Intech, YGK, Norstream, Select Lures и други.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!