Флуорокарбонови

В спининга най-често се използва флурокарбон за поводи. Той е силно препоръчителен когато ловите костур, кефал, пъстърва и бяла риба. Флурокабонов повод е един от важните аксесоари, които е добре да имате във вашата чанта за спининг. Има различни класове флуорокарбон, като по-скъпите флурокарбонови влакна са по-чувствителни и примамките се усещат по-добре, както и кълването на рибата. 


Флуорокарбонов повод се връзва за основното плетено влакно, а в края на флуорокарбона се слага карабинка, на която се закача изкуствена примамка. При риболов на дребни риби като костур и кефал препоръчваме по-тънък флуорокарбонов повод с дебелина 0.14-0.18мм. При риболов на бяла риба препоръчваме флуорокарбон с дебелина над 0.24мм. Ако искате да ловите щука е силно препоръчително да ползвате метален повод, стоманен повод или титаниев повод.


Закупувайки си флуорокарбоново влакно за спининг от Onlyspinning.bg вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Може да се присъедините в нашето фейсбук и инстаграм общесто и да следите за най-новите флуорокарбонови влакна за спининг и такъми за спининг, които предлагаме. Също така може да видите и нашите успешни излети в нашият блог за риболов.

Тук сме се постарали да подберем най-качествените и доказани флуорокарбонови влакна за спининг, които се предлагат на пазара. Риболовът с изкуствени примамки е един от най-интересните, тук може да намерите правилното за вас флуорокарбоново влакно. Част от марките флуорокарбонови влакна за спининг са - Unitika, Shimano, Tailwalk, Daiwa, Favorite и други.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!