Воблери

Показани 1 до 25 (от 148 общо)
Покажи

Нашият риболовен магазин Onlyspinning.bg се стреми да Ви предостави най-доказаните и добри воблери за спининг на пазара. Нашата мисия е една и тя е Вие да бъдете винаги доволни от посещението си в нашият сайт и комуникацията си с нас. Закупувайки си воблер за спининг или други примамки за спининг от нас, вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Можете да се присъедините към нашето фейсбук и инстаграм общество и първи да видите новите воблери, примамки за спининг и такъми за спининг които получаваме. 


За нас е удоволствие да ви предоставим богат асортимент от различни видове воблери. Разполагаме с воблери за кефал, воблери за костур, воблери за щука, воблери за бяла риба, воблери за пъстърва и други. Предлагаме воблери които са доказани с времето, както и най-новите воблери за риболов на пазара. Постарали сме се да предоставим максимателно изчерпателна информация за всеки един воблер. Всяка примамка за спининг е добре описана и обозначена за каква риба дава най-добър резултат. На голяма част от воблерите ще намерите и видео ревю. Също така може да видите успешни излети с нашите воблери за спининг в блога ни. 


Риболовът с воблери е един от най-интересните и вълнуващи. Те са подходящи най-много в по-топлите дни, пролет, лято и есен. Зимата ви съветваме да ползвате силиконови примамки за по-добър резултат. Но за тях може да видите повече информация в категорията - силиконови примамки. Воблери са изкуствени примамки, които най-често са под формата на изкуствена рибка. Всички воблери имат една, две или три куки, според размера на воблера. Има по-големи воблери, както и по-малки воблери. Има по-леки воблери, както и по-тежки воблери. 


Какви видове воблери се предлагат ?

Има голямо разнообразие от воблери, които покриват изискванията на всеки един спинингист. Всички воблери са с различни грамажи и размери. Воблерите също така се делят на: плуващи воблери, потъващи воблери, неутрални (suspending) воблери. Според дълбочината на газене те могат да бъдат плиткогазещи воблери и дълбокогазещи воблери. Също така има и повърхностни воблери, които са особено подходящи за лятото. Риболовът с повърхностни примамки е много вълнуващ, защото виждате как рибата атакува вашата примамка.

Част от воблерите които предлагаме са на следните марки - Savage Gear, Salmo, Fiiish, Goldy, Lucky Craft, Jackson, Hart, SPRO и други.

Ако изпитвате затруднения при избора си на воблер, то не се колебайте да се свържете с нас и да ни попитате за съвет, с удоволствие ще ви съдействаме при избора на подходящия за вас воблер за риболов.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!