Въртящи блесни

Показани 1 до 25 (от 47 общо)
Покажи

Изкуствените примамки тип въртяща блесна са едни от най-лесните са боравене и са много подходящи за начинаещи рибари. Проводката на една въртяща блесна е сравнително лесна, замятате и започвате да въртите. Разбира се, има и особености при използването на въртящи блесни, но все пак си остават една от най-лесните примамки за използване.


Закупувайки си въртящи блесни или клатушки от Onlyspinning.bg вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Може да се присъедините в нашето фейсбук и инстаграм общесто и да следите за най-новите въртящи блесни и такъми за спининг, които предлагаме. Също така може да видите и нашите успешни излети в нашият блог за риболов.

Тук сме се постарали да подберем най-качествените и доказани въртящи блесни, които се предлагат на пазара. Риболовът с изкуствени примамки е един от най-интересните, тук може да намерите правилната за вас въртяща блесна. Част марките въртящи блесни са - Savage Gear, Yarie, Mepps и други.

Без значение дали искате да ловите костур, кефал, щука, бяла риба или друго, тук ще намерите точните въртящи блесни. Всяка една въртяща блесна на нашия сайт е подробно описана, също така е обозначена за каква риба е. Постарали сме се да прикачим видео ревю към по-голяма част от нашите въртящи блесни. Въпреки това ако сте начинаещ и се затруднявате в избора си на блесни, то имате възможността да се свържете с нас. Ние ще ви консултираме кои силикони са подходящи според вашите нужди и бюджет. Постарали сме се да удовлетворим всички нужди на хората и да ви улесним при избора ви на въртяща блесна за риболов. 


Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!