Силикони

Показани 1 до 25 (от 158 общо)
Покажи

Закупувайки си силиконови примамки от Onlyspinning.bg вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Може да се присъедините в нашето фейсбук и инстаграм общесто и да следите за най-новите силиконови примаки и такъми за спининг, които предлагаме. Също така може да видите и нашите успешни излети в нашият блог за риболов.

Тук сме се постарали да подберем най-качествените и доказани силиконови примамки, които се предлагат на пазара. Риболовът с изкуствени примамки е един от най-интересните, тук може да намерите правилната за вас силиконова примамка. Част марките силиконови примамки са - Fiiish, Savage Gear, Fanatik, Crazy Fish, Keitech, FishUP, Jackson, Fox Rage, Bait Breath, Select Lures, Hart и други.

Без значение дали искате да ловите костур, кефал, щука, бяла риба или друго, тук ще намерите точните силиконови примамки. Всяка една силиконова примамка на нашия сайт е подробно описана, също така е обозначена за каква риба е. Постарали сме се да прикачим видео ревю към по-голяма част от нашите силиконови примамки. Въпреки това ако сте начинаещ и се затруднявате в избора си на силикони, то имате възможността да се свържете с нас. Ние ще ви консултираме кои силикони са подходящи според вашите нужди и бюджет. Също така предлагаме силикони на бройка, така че не е необходимо да купувате цял пакет силикони за риболов. Постарали сме се да удовлетворим всички нужди на хората и да ви улесним при избора ви на силикони за риболов. 

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!