Клатушки

Показани 1 до 25 (от 29 общо)
Покажи

Изкуствените примамки тип клатушки са най-често използвани при риболов на пъстърва, кефал и щука. Те са сравнително лесни за боравене и затова са много предпочитани от начинаещи, а и не само. В последно време примамките тип клатушки станаха особено популярни при риболова на пъстърва в затворени водоеми. Риболовът за пъстърва с клатушки е много интересен и динамичен. Клатушки също така могат да бъдат използвани на река при риболов на кефал и риболов на пъстърва. По-големите клатушки, например клатушки Mepps модел циклоп са много подходящи за щука. Тук сме подбрали успешни цветове и модели клатушки за пъстърва, клатушки за кефал, клатушки за щука и тн.


Закупувайки си клатушки за спининг от Onlyspinning.bg вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Може да се присъедините в нашето фейсбук и инстаграм общесто и да следите за най-новите клатушки и такъми за спининг, които предлагаме. Също така може да видите и нашите успешни излети в нашият блог за риболов.

Тук сме се постарали да подберем най-качествените и доказани клатушки, които се предлагат на пазара. Риболовът с изкуствени примамки е един от най-интересните, тук може да намерите правилната за вас клатушка. Част от марките клатушки са - Yarie, Mepps, Norstream и други.

Без значение дали искате да ловите костур, кефал, щука, бяла риба или друго, тук ще намерите точните клатушки за спининг. Всяка една клатушка за риболов на нашия сайт е подробно описана, също така е обозначена за каква риба е. Постарали сме се да прикачим видео ревю към по-голяма част от нашите клатушки. Въпреки това ако сте начинаещ и се затруднявате в избора си на клатушки, то имате възможността да се свържете с нас. Ние ще ви консултираме кои клатушки са подходящи според вашите нужди и бюджет. Постарали сме се да удовлетворим всички нужди на хората и да ви улесним при избора ви на клатушка за риболов. 


Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!