Select

Бранда Select Lures става силно разпространен в спининг риболова в България. Марката предлага много успешни силиконови примамки на отлични цени, качествени въдици, а от скоро пуснаха и нови модели макари за спининг, които са в много добро съотношение цена и качество.


Onlyspinning.bg Ви предлага най-новите макари Select. Тук ще намерите разнообразие от спинингови макари на бранда Select. За нас клиента винаги е на първо място и се стремим да предлагаме качествено обслужване и качествени продукти. Тук ще намерите подходяща макара за спининг за вашите нужди. Без значение дали сте начинаещи, или професионалисти ние ще се постараем да удовлетворим вашите нужди за любимото хоби. Всеки човек има различни предпочитания към вид риболов, оборудване и екипировка за риболов. Тук имаш възможността да избереш макара Select, която ще отговаря точно на твоите предпочитания и вид риболов. 


Ако търсиш макари Select, попаднал си на точното място. Тук сме се постарали да подберем най-доказаните модели макари Select за спининг риболов на атрактивни цени. Предлагаме Ви разнообразие от макари Select, описани детайлно и в повечето случаи с видео ревю на макарата. Винаги може да се допитате или консултирате с нас при избора на макари за риболов. Ако търсиш макари за спининг Select, не се колебай да се свържеш с нас по телефон или мейл. Всяка една макара Select ще бъде пратена с преглед и тест. Също така може да пробвате макарата в нашият риболовен магазин в Сливен. Нашите предложения макари за спининг те очакват!

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!