Тройни куки

Един от основните видове куки, които се използват в спининг риболова са тройни куки. Тройни куки най-често се монтират на воблерите или при различни видове монтажи за силикони, като например стингери. 


Основно тройни куки се ползват за воблери, за да сменим захабените вече куки на воблера, или пък да подменим оригиналните тройни куки на воблера с по-здрави. Едни от най-добрите тройни куки са на японските брандове, но от скоро също така и на пазара се появиха много качествени тройни куки Savage Gear.


Много важно е преди да си закупите куки тройки, да се информирате дали те ще паснат добре на вашия воблер или монтаж който искате да направите.


На пазара има страшно голямо разнообразие от тройни куки. В нашият магазин сме се постарали да опишем максимално подробно всички куки тройки, за да се ориентирате за какъв вид и размер примамки се ползват. Ако все пак сте начинаещ или изпитвате затруднения в това какъв размер или модел тройна кука за примамка да си закупите, то не се колебайте да се свържете с нас.


Onlyspinning.bg се стреми да Ви предостави най-качествените и здрави тройни куки на пазара. Нашата мисия е една и тя е Вие да бъдете винаги доволни от посещението си в нашият сайт и комуникацията си с нас. Закупувайки си тройни куки за воблери, или други такъми за спининг от нас, вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Можете да се присъедините към нашето фейсбук и инстаграм общество и първи да видите новите тройни куки за воблери и такъми за спининг, които получаваме. 


За нас е удоволствие да ви предоставим богат асортимент от различни видове куки тройки за примамки. Част от марките тройни куки за примамки, които предлагаме са - Savage Gear, Decoy, Filstar, Owner, както и още други. 


Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!