Единични куки

Един от основните видове куки, които се използват в спининг риболова са куките тип единични куки. Единични куки най-често се ползват за силиконови примамки, понякога и за воблери, основно за пъстървови воблери. Единични куки се ползват, както за малки силикони, така и за по-големи силиконови примамки. Ако ползвате монтаж с единична кука ще ви трябва и оловна тежест тип чебурашка. 


Има няколко вида единични куки за силиконови примамки. Те могат да бъдат стандартни прави куки за силикони, офсетни куки за силикони, както и други, но това са най-използваните в България.

Предимството при използването на монтаж с права кука и чебурашка е, че лесно може да променяте оловната тежест и да поставите по-голяма или по-малка тежест. Друго предимство е, че играта на силикона е по-добра, особено когато се ползва офсетна кука. Офсетна кука може да ползвате и когато ходите на по-обрасли места, или места където има повече закачания.


Много важно е преди да си закупите единични куки за силикони, да знаете какъв размер кука ще ви трябва.


На пазара има страшно голямо разнообразие от единични куки за силиконови примамки. В нашият магазин сме се постарали да опишем максимално подробно всички единични куки за силиконови примамки, за да се ориентирате за какъв вид и размер примамки се ползват. Ако все пак сте начинаещ или изпитвате затруднения в това какъв размер или модел единична кука за силикони да си закупите, то не се колебайте да се свържете с нас.


Onlyspinning.bg се стреми да Ви предостави най-качествените и здрави единични куки за силикони на пазара. Нашата мисия е една и тя е Вие да бъдете винаги доволни от посещението си в нашият сайт и комуникацията си с нас. Закупувайки си единични куки за силикони, или други такъми за спининг от нас, вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Можете да се присъедините към нашето фейсбук и инстаграм общество и първи да видите новите единични куки за силикони и такъми за спининг, които получаваме. 


За нас е удоволствие да ви предоставим богат асортимент от различни видове единични куки за примамки. Част от марките единични куки за силикони, които предлагаме са - Fanatik, Gurza, Gamakatsu, Owner, Decoy и други качествени брандове за куки.


Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!