Джиг глави

Показани 1 до 25 (от 26 общо)
Покажи

Един от основните видове куки, които се използват в спининг риболова са куките тип джиг глави. Джиг главата представлява кука, която има оловна тежест към нея. Джиг глави се монтират на силиконови примамки. Има разнообразие от джиг глави за силикони. Разполагаме с джиг глави за малки силикони, както и джиг глави за големи силикони. 


Много важно е преди да си закупите джиг глави за силикони, да знаете какъв размер кука ще ви трябва и с каква тежест да бъде тя. Например ако ще ходите на река са ви необходими по-леки джиг глави с тегло до 4-5 грама. Ако ходите на по-големи водоеми може да ползвате и по-тежки джиг глави. 


На пазара има страшно голямо разнообразие от джиг глави за силиконови примамки. В нашият магазин сме се постарали да опишем максимално подробно всички джиг глави за примамки, за да се ориентирате за какъв вид и размер примамки се ползват. Ако все пак сте начинаещ или изпитвате затруднения в това какъв размер или модел джиг глава за примамка да си закупите, то не се колебайте да се свържете с нас.


Onlyspinning.bg се стреми да Ви предостави най-качествените и здрави джиг глави за силикони на пазара. Нашата мисия е една и тя е Вие да бъдете винаги доволни от посещението си в нашият сайт и комуникацията си с нас. Закупувайки си джиг глави за силикони, или други такъми за спининг от нас, вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Можете да се присъедините към нашето фейсбук и инстаграм общество и първи да видите новите джиг глави за силикони и такъми за спининг, които получаваме. 


За нас е удоволствие да ви предоставим богат асортимент от различни видове джиг глави за примамки. Част от марките джиг глави за силикони, които предлагаме са - Savage Gear, Yarie, Reins, както и още други. 


За малките силиконови примамки силно препоръчваме малките джиг глави Yarie и джиг глави Reins. Докато за средни по размер или големи силикони, препоръчваме джиг глави Savage Gear.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!