Двойни куки

Един от моделите куки за спининг, които се ползват при монтажи на силикони са куките тип - двойни куки. Те се ползват основно за силиконови примамки, които имат прорез в средата. Примери за такива примамки са - силиконите Keitech, силикони Awaruna, силикони Crazy Fish, както и още някои модели силиконови примамки.


Едни от най-качествените и здрави двойни куки за силикони, които предлагаме са на марките Fanatik, Filstar, Decoy, Owner.


Много важно е преди да си закупите двойни тройки, да се информирате дали те ще паснат добре на вашия силикон.


На пазара има разнообразие от двойни куки. В нашият магазин сме се постарали да опишем максимално подробно всички двойни тройки, за да се ориентирате за какъв вид и размер примамки се ползват. Ако все пак сте начинаещ или изпитвате затруднения в това какъв размер или модел двойна кука за силикони да си закупите, то не се колебайте да се свържете с нас.


Onlyspinning.bg се стреми да Ви предостави най-качествените и здрави двойни куки на пазара. Нашата мисия е една и тя е Вие да бъдете винаги доволни от посещението си в нашият сайт и комуникацията си с нас. Закупувайки си двойни куки за силикони, или други такъми за спининг от нас, вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Можете да се присъедините към нашето фейсбук и инстаграм общество и първи да видите новите двойни куки за силикони и такъми за спининг, които получаваме. 


За нас е удоволствие да ви предоставим богат асортимент от различни видове двойни куки за примамки.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!