КЕФалско

Показани 1 до 25 (от 233 общо)
Покажи

Риболовът на кефал е един най-предпочитаните по българските водоеми. Той може да се практикува целогодишно. Като през топлите месеци кефала е доста по-активен и лесен за улов. Именно това, че кефала е сравнително лесен за ловене го прави много привлекателен, особено за начинещи. През зимата също може да се лови кефал доста успешно. Примамките, които работят при улов на кефал са - воблери за кефал, силикони за кефал, блесни и клатушки. За риболов на кефал през зимата ви препоръчваме да наблегнете повече на силикони за кефал, докато през по-топлите месеци може да ловите с блесни за кефал, клатушки и воблери за кефал. 


Размер на примамките - нашият съвет при избор на примамки за кефал е да си закупите примамки около 3,4 см. Разбира се, зависи и къде ще ловите, има потъващи и плуващи примамки, по-плитки и по-дълбокогазещи. Ако се колебаете точно какви примамки за кефал да си закупите, не се колебайте да се свържете с нас.


Onlyspinning.bg ти предлага доказано работещи примамки за кефал от всякакъв вид. Разполагаме с голямо разнообразие от примамки, силикони, воблери, блесни и още други. С времето вече сме успяли да отсеем работещите примамки за кефал и тук сме ги подбрали за вас. Стараем се да предлагаме качествени и доказани марки. Част от примамките за кефал, които предлагаме са са на марките - Savage Gear, Yarie, Mepps, Fiiish, Fanatik, Norstream, Lucky Craft, Jackson, Salmo, FishUP, Libra Lures, Select Lures, Hart, Lurefans, Crazy Fish и други. Разполагаме с най-доказаните модели примамки на изброените марки. При нас може да намерите правилната примамка за кефал. Ние винаги сме насреща и с удоволствие ще ви посъветваме какво да изберете. Ако нямате никакъв опит и сте напълно начинаещи, може да се свържете с нас, ще уточним какво търсите и ще ви направим комплект примамки за за кефал според бюджета ви.


При покупка на примамка за спининг или какъвто и да е друг аксесоар за спининг от нашият сайт вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел. Може да се присъедините към нашето общество във фейсбук и инстаграм. 

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!