Якета

За начинаещите изборът на облекло за риболов може да бъде труден. Затова ние сме тук! Постарали сме се да опишем максимално подробно всички якета за риболов, които предлагаме в нашият магазин. Към голяма част от нашите якета за риболов има и видео ревю. Все пак ако изпитвате затруднения при избора си на яке за риболов не се колебайте да се свържете с нас.


Макар и много подценявана част, различните видове якета за риболов оказват огромно значение за нашият комфорт по време на риболов. Според различните сезони има различни якета за риболов, които са подходящи за съответния сезон.

Например за горещите летни дни има леки и дишащи якета за риболов, с които ще ви е комфортно през тези дни. За по-хладни има леки якета за риболов. Може да си вземете леко яке за риболов, което също така може да предпазва от дъжд. Има яке за риболов с воден стълб. 


За студените зимни дни има зимни якета за риболов, които пазят от студ, а в същото време са много леки и комфортни.


Всички якета за риболов са предназначени за конкретна цел. Много важно е вашето яке за риболов да не ви ограничава движенията по време на риболов. Качествените якета за риболов не ограничават нашите движения, те също така често имат много джобове или различни места по тях за закачане на различни аксесоари за риболов. 


Хубаво е и да се обърне голямо внимание на дрехите за дъжд. Качествените якета за дъжд често са скъпи, но определено си заслужават всеки лев. Хубавите якета за дъжд не пропускат и са отлично изолирани. Якетата за дъжд са много важни, понеже горната ни част е най-изложена на дъжда. Качествените якета за риболов имат и водоустойчива качулка, което е много сериозно предимство пред един обикновен анцуг или суичър.


Закупувайки си яке за риболов от Onlyspinning.bg вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Може да се присъедините в нашето фейсбук и инстаграм общесто и да следите за най-новите якета за риболов, примамки за спининг и такъми за спининг, които предлагаме. Също така може да видите и нашите успешни излети в нашият блог за риболов.

Тук сме се постарали да подберем най-качествените якета за риболов, които се предлагат на пазара. Подбрали сме моделите якета за риболов, които са удобни за любимото ни хоби и също така имат красив дизайн. Голяма част от нашите якета за риболов могат да бъдат носени и в нашето ежедневие. Част от марките якета за риболов са - Savage Gear, Fox Rage, Prologic, Fiiish и други.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!