Ръкавици

За начинаещите изборът на облекло за риболов може да бъде труден. Затова ние сме тук! Постарали сме се да опишем максимално подробно всички ръкавици за риболов, които предлагаме в нашият магазин.


Макар и много подценявана част, различните видове ръкавици за спининг оказват огромно значение за нашият комфорт по време на риболов. Според различните сезони има различни ръкавици за риболов, които са подходящи за съответния сезон.

Например за горещите летни дни има леки и изрязани ръкавици за риболов, с които ще ви е комфортно през тези дни.


За студените зимни дни има зимни ръкавици за риболов, които пазят от студ, а в същото време са много леки и комфортни.


Всички ръкавици за риболов са предназначени за конкретна цел. Много важно е вашите дрехи да не ви ограничават движенията по време на риболов. Качествените ръкавици за спининг не ограничават нашите движения.


Закупувайки си ръкавици за риболов от Onlyspinning.bg вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Може да се присъедините в нашето фейсбук и инстаграм общесто и да следите за най-новите ръкавици за спининг, примамки за спининг и такъми за спининг, които предлагаме. Също така може да видите и нашите успешни излети в нашият блог за риболов.

Тук сме се постарали да подберем най-качествените ръкавици за риболов, които се предлагат на пазара. Подбрали сме моделите ръкавици за риболов, които са удобни за любимото ни хоби и също така имат красив дизайн. Част от марките ръкавици за спининг са - Savage Gear, Fox Rage и други.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!