Доставкa

Onlyspinning.bg Ви предлага изключително гъвкави условия за доставка. Имате възможност да си изберете доставка до офис или до адрес.

Приемане на поръчки:

Поръчки в онлайн магазин Onlyspinning.bg се приемат денонощно през цялата седмица, а се изпълняват (обработват и изпращат) от понеделник до събота на обяд.

Поръчки, направени в събота следобяд и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

Потвърждение на поръчки:

За потвърждение на поръчката ще се свържем с Вас на телефонния номер, който сте посочили. В случай, че телефонният номер е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили, и поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията. Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента!

Условия на доставка:

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди, съгласно тарифите, посочени на www.econt.com и https://www.speedy.bg/bg в съответствие с Общите условия за ползване.

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.

Поръчки, направени след 15.00 часа, е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Онлайн магазин Onlyspinning.bg притежава голяма част от артикулите на склад, но информация за наличността от даден артикул се уточнява в телефонния разговор.

Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул, който не е в наличност и изисква допълнително време за доставка.

Начини на доставка:

На територията на страната използваме доставка само с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Доставка извън страната може да се договори индивидуално.

Безплатната доставка винаги е до офис на куриерска фирма Еконт и Спиди!

Възможни варианти за безплатна доставка:

  1. При поръчка на стойност над 69 лв. и тегло до 2 кг - доставката е безплатна до офис на Спиди или Еконт. Забележка: Когато програмата Ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 2 кг с опаковката, ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонен разговор.
  2. При поръчка на стойност над 100 лв. и тегло до 3 кг - доставката е безплатна до офис на Спиди или Еконт. Забележка: Когато програмата Ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 3 кг с опаковката, ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонен разговор.
  3. При поръчка на стойност над 200 лв. и тегло до 4 кг - доставката е безплатна до офис на Спиди или Еконт. Забележка: Когато програмата Ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 4 кг с опаковката, ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонен разговор.
  4. При поръчка на стойност над 300 лв. без значение на теглото - доставката е безплатна до офис на Спиди или Еконт. 

Продуктите със специални отстъпки и промоции не се изпращат с безплатна доставка! Когато в дадена поръчка са комбинирани продукти без отстъпки с такива, които имат специални отстъпки или промоции, цената и платецът на доставката се определят само на база стойността на продуктите, които са без специални отстъпки и промоции.

Доставката до адрес винаги е за сметка на клиента!

ВСИЧКИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПРАТКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕРА ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА!

Има случаи на счупени въдици и повредени ОТ КУРИЕРА пратки, но приети от клиента, именно защото не е направена тази проверка. Ние плащаме застраховка за всяка наша пратка, но тя е валидна само, ако Вие на място констатирате повредата.

При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера. За всяка пратка разполагате с 15 минути. Дори куриерът да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите.

Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта, следва на място да поискате да Ви се състави констативен протокол от куриера и не трябва да заплащате наложения платеж.

Благодарим Ви, че ни се доверихте и избрахте нас!