Карабинки и вирбели

Едно от задължителните неща, които трябва да имате, когато ходите за риба са карабинки за примамки. Те са неизменна част от спининг риболова. Накратко карабинките служат, за това да си закачим примамката на тях. Те се връзват за повода и след това се закача примамката с която ще ловим. На пазара вече има десетки модели карабинки за риболов, има различни форми с различни размери. Ако ходите за кефал, пъстърва или костур ви съветваме да си закупите по-малки на размер карабинки за риболов. Ако пък ще ловите по-едри риби като щука и бяла риба, то е добре да имате по-големи карабинки за риболов.


Ако все пак изпитвате затруднения в избора си на правилната карабинки, винаги можете да се свържете с нас. Споделете ни с какви примамки за спининг ще ловите, както и за каква риба ще ходите. Ние ще ви насочим към това кой модел карабинки да си закупите и какъв размер да бъдат.


Нашият риболовен магазин Onlyspinning.bg се стреми да Ви предостави най-качествените и здрави карабинки за спининг на пазара. Нашата мисия е една и тя е Вие да бъдете винаги доволни от посещението си в нашият сайт и комуникацията си с нас. Закупувайки си карабинки за спининг или други примамки за спининг от нас, вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Можете да се присъедините към нашето фейсбук и инстаграм общество и първи да видите новите карабинки за спининг, примамки за спининг и такъми за спининг които получаваме. 


За нас е удоволствие да ви предоставим богат асортимент от различни видове карабинки за риболов. Разполагаме с карабинки Savage Gear, карабинки Yarie, карабинки Intech, карабинки Sea Eagle, карабинки Fiiish и други модели карабинки за спининг. Постарали сме се да предоставим максимателно изчерпателна информация за всяка една карабинка за спининг. Всяка карабинка за спининг е добре описана и обозначена за какво точно се използва. На голяма част от нашите карабинки за спининг ще намерите и видео ревю.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!