Калъфи и протектори

Един много полезен аксесоар, с който може да запазите вашата въдица здрава дълго време е протектора за въдици. На всички наши клиенти препоръчваме да си закупят протектор за въдици или калъф за въдици. Качествените протектори за въдици и калъфи за въдици са направени от хубави материали и ще ви изкарат дълго време. В повечето случаи един качествен протектор за въдици или калъф за въдици, има презрамка или дръжка, с което ще ви бъде по-лесно да се придвижвате с въдицата си. 


Постарали сме се да опишем максимално подробно всеки наш протектор за въдици и калъф за въдици. Но ако все пак сте начинаещ и изпитвате затруднения в избора си на правилният протектор за въдици или калъф за въдици, винаги можете да се свържете с нас. Ние ще ви насочим към това кой модел калъф за въдици или протектор за въдици да си закупите и какъв размер да бъдат.


Нашият риболовен магазин Onlyspinning.bg се стреми да Ви предостави най-качествените и здрави калъфи за въдици и протектори за въдици на пазара. Нашата мисия е една и тя е Вие да бъдете винаги доволни от посещението си в нашият сайт и комуникацията си с нас. Закупувайки си калъф за въдици или протектор за въдици за спининг или други примамки за спининг от нас, вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Можете да се присъедините към нашето фейсбук и инстаграм общество и първи да видите новите калъфи за въдици и протектори за въдици за спининг, примамки за спининг и такъми за спининг които получаваме. 


За нас е удоволствие да ви предоставим богат асортимент от различни видове калъфи за въдици и протектори за въдици. Разполагаме с калъфи Filstar, калпачок Orange Point, калпачок Filstar и други. Постарали сме се да предоставим максимателно изчерпателна информация за всеки един калъф за въдици и протектор за въдици.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!