Халки и винтове

Едно от полезните неща, които трябва да имате, когато ходите за риба са халки за примамки. Накратко халките служат, за това да си сменим стандартната халка на примамката. Понякога стандартните халкички на примамките не са достатъчно качествени и е препоръчително да се заменят с по-здрави халки за примамки. 


Халките също така често се ползват от хора, които сами си правят воблери за спининг, или просто обичат да подменят куките и халките с които идват примамките.


Ако изпитвате затруднения в избора си на правилната халка за риболов, винаги можете да се свържете с нас. Ние ще ви насочим към това кой модел халки да си закупите и какъв размер да бъдат.


Нашият риболовен магазин Onlyspinning.bg се стреми да Ви предостави най-качествените и здрави халки за спининг на пазара. Нашата мисия е една и тя е Вие да бъдете винаги доволни от посещението си в нашият сайт и комуникацията си с нас. Закупувайки си халки за спининг или други примамки за спининг от нас, вие ставате не просто наш клиент, а и наш приятел в риболова. Можете да се присъедините към нашето фейсбук и инстаграм общество и първи да видите новите халкички за спининг, примамки за спининг и такъми за спининг които получаваме. 


За нас е удоволствие да ви предоставим богат асортимент от различни видове халкички за риболов. Постарали сме се да предоставим максимателно изчерпателна информация за всяка една халкичка за спининг. Всяка халкичка за спининг е добре описана и обозначена за какво точно се използва. На голяма част от нашите халкички за спининг ще намерите и видео ревю.

Свържете се с нас по всяко време!
Преглед на всяка пратка!
Продукти с ТОП качество!
Безплатна доставка при поръчка за над 69лв!
Над 5 години опит!
Бърза доставка!